Licenta Microsoft Office 2010 Professional Pro Plus - USB Edition

soft-400
12900 lei
22900 lei
Reducere: 100.00 lei
In stoc
Livrare
  • - 19 lei fix indiferent de adresa dvs.
  • - 13 lei la Easybox Sameday.
  • - 1-2 zile timp de livrare aproximat.
  • - 2 incercari de relivrare daca nu sunteti disponibil.
Modalități de plată
Avantaje

Licenta Microsoft Office 2010 Professional Pro Plus - USB Edition - Licenta fizica


Pachetul contine CHEIA DE LICENTA + INSTRUCTIUNI DE INSTALARE + MEMORIE USB cu kitul de instalare al softului.

- Poate fi achizitionat atat de PERSOANE FIZICE cat si de FIRME.

- Valabilitate licenta: NELIMITAT.

- Licenta este de tip RETAIL.

- Activarea este automata si se realizeaza folosing conexiunea la internet.

- Se poate instala in diverse limbi inclusiv ROMANA si ENGLEZA.- Microsoft Office 2010 Professional Plus - Descriere produs Cine achizitioneaza o cheie Microsoft Office 2010 Professional Plus, primeste acces la cel mai cuprinzator pachet de software de birou de la Microsoft. Pe langa prelucrarea de texte cu Word, foi de calcul Excel, precum si PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher si software-ul de baze de date Access, pachetul software include trei aplicatii suplimentare, care sunt optimizate pentru utilizarea in intreprinderi mici si mari. Acestea sunt InfoPath 2010, SharePoint Workspace 2010 si Lync 2010.

- Componente software pentru colaborare simplificata in mediul profesional Descarcarea Microsoft Office 2010 Professional Plus aduce numeroase avantaje pentru utilizatorii profesionisti. Acest lucru se datoreaza in principal pachetelor software InfoPath, SharePoint Workspace, si Lync, in versiune exclusiva. Cu ajutorul InfoPath este acum posibil ca utilizatorii sa creeze formulare XML si sa le distribuie intr-o retea, ceea ce simplifica semnificativ colectarea si stocarea de informatii si in organizatiile mari. Datorita SharePoint Workspace 2010, colaborarea pe proiecte, coordonarea sarcinilor si gestionarea centralizata a documentelor si a continutului prin intermediul sistemului de gestionare a continutului integrat sunt, de asemenea, mai usoare. Pachetul software asociat cu descarcarea Microsoft Office 2010 Professional Plus este completat cu software-ul de comunicare si telefonie IP Lync, cu care pot fi tinute chiar si conferinte video fara prea mult efort.

- Aplicatii web si suport 64 biti In comparatie cu versiunea anterioara, dezvoltatorul de software din Seattle introduce in Microsoft Office 2010 Professional Plus , in plus fata de versiunea de 32 biti pentru prima data si o versiune de 64 biti. Astfel utilizatorii care dispun de un sistem de operare de 64 biti beneficiaza, printre altele, de o performanta imbunatatita, precum si utilizarea eficienta a memoriei de lucru. Chiar si mai multe foi de calcul Excel si baze de date mari de mai multi gigabytes, cum sunt obisnuite in societati, pot fi astfel prelucrate mult mai rapid. O alta inovatie sunt aplicatiile web Office 2010, cu care este posibila prelucrarea direct in browser a fisierelor Word si Excel, care au fost stocate inainte in Windows Live.

- Orientare a utilizatorilor mai clar reprezentata si imbunatatiri ale detaliilor Microsoft acorda si in cazul Office 2010 Professional Plus o mare importanta unei exploatari consistente continue, pentru a crea mai intuitiv procesele de lucru. Acest lucru se datoreaza pe de o parte opticii cahla auto-explicative, pe de alta parte, insa, si meniului de fisiere bine organizat, numit si Backstage. Deosebit de convenabila se dovedeste a fi afisarea sub forma de lista a documentelor cel mai recent editate impreuna cu previzualizarea semnificativa. Si in detaliu Microsoft Office 2010 Professional Plus a devenit semnificativ mai confortabil la nivelul componentelor sale software. In plus fata de previzualizarea live pentru formatarea textului, acest lucru priveste si functia simplificata „Copy & Paste“, care acum permite utilizatorilor sa insereze continut, fara formatare sau in formatul dat. Pentru intreprinderi este deosebit de interesant, in plus fata de functionalitatile extinse, software-ul de prezentare PowerPoint. Acesta este acum echipat cu o editare video si audio extensiva. Cu ajutorul ei prezentarile pot fi acum dotate cu elemente grafice si animatii profesioniste, si in cele din urma salvate ca film.

- Componentele software ale Microsoft Office 2010 Professional Plus

- Word 2010: Crearea si editarea documentelor text profesionale, cu optiuni de configurare extensive.

- Excel 2010: Cea mai raspandita solutie software pentru gestionarea datelor si calcul tabelar.

- PowerPoint 2010: Instrumentul de prezentare pentru crearea de prezentari de inalta calitate, cu caracteristici multimedia extensive.

- OneNote 2010: Carnetul de note virtual pentru idei, adrese si termene, care face in sfarsit ordine pe birou.

- Outlook 2010: Mai multa productivitate prin centralizarea conturilor de e-mail, datelor din calendare, contactelor si termenelor.

- Publisher 2010: crearea de imprimate profesionale, materiale promotionale si alte documente, dintr-o singura sursa.

- Access 2010: Crearea si gestionarea bazelor de date mai performante in mediul privat si de afaceri.

- InfoPath 2010: Crearea si administrarea formularelor XML pentru stocarea si colectarea informatiilor.

- SharePoint 2010: Aplicatie web pentru editarea proiectelor impreuna cu colegii, precum si pentru managementul documentelor.

- Lync 2010: Software profesional pentru telefonie IP si videoconferinte.

Brand
Microsoft
Nr.dispozitive
1
Tip licenta
Fizica + USB
Valabilitate
Nelimitat
Produse similare !

Nu au fost găsite recenzii