Licenta Microsoft 365 Personal 1 an 1 utilizator 1 PC/MAC - Medialess Edition

soft-399
39900 lei
49900 lei
Reducere: 100.00 lei
In stoc
Livrare
  • - 19 lei fix indiferent de adresa dvs.
  • - 13 lei la Easybox Sameday.
  • - 1-2 zile timp de livrare aproximat.
  • - 2 incercari de relivrare daca nu sunteti disponibil.
Modalități de plată
Avantaje

Licenta Microsoft Office 365 Personal 1 an 1 utilizator 1 PC/MAC - Medialess Edition


Pachetul contine CHEIA DE LICENTA + INSTRUCTIUNI DE INSTALARE

- Nu contine suport media - Softul se descarca direct de pe siteul producatorului si se activeaza online folosind licenta din pachet.

- Poate fi achizitionat atat de PERSOANE FIZICE cat si de FIRME.

- Valabilitate abonament - 12 luni.

- Activarea este automata si se realizeaza folosing conexiunea la internet.

- Se poate instala in diverse limbi inclusiv ROMANA si ENGLEZA.


 

Microsoft 365 Personal ofera aplicatii Office Premium, spatiu de stocare suplimentar in cloud, securitate avansata si multe altele, toate intr-un abonament convenabil.

Microsoft 365 Personal

Office 365 este acum Microsoft 365. Un nou nume, mai multe beneficii, acelasi pret. Cumpara astazi si la activarea abonamentului vei obtine automat toate beneficiile Microsoft 365.

Microsoft 365 Personal

Cu abonamentul tau Microsoft 365, obtii 1 TB de spatiu de stocare in cloud pe OneDrive. Adica poti stoca 300.000 de fotografii, plus toate documentele tale. (1) poti sa le accesezi, sa le editezi si sa le partajezi de pe toate dispozitivele tale. Fisierele tale beneficiaza mereu de backup si ca sunt protejate.


Redacteaza cele mai bune materiale, indiferent de unde scrii, cu Editor Microsoft (2), asistentul tau inteligent pentru scriere. Editor ofera functii de ajutor avansate in legatura cu regulile de gramatica si ortografiere, in peste 80 de limbi.


Economiseste timp si concentreaza-te pe ceea ce conteaza, cu Outlook—aplicatia care te ajuta sa-ti organizezi viata. Designul simplu si inteligent te ajuta sa ramai conectat, sa-ti citesti mai rapid e-mailurile tale si sa-ti organizezi inboxul pentru a-ti simplifica viata.

Microsoft 365 Personal


Realizeaza mai multe si stimuleaza-ti creativitatea prin accesul la un catalog din ce in ce mai voluminos de sabloane premium pentru Word, Excel si PowerPoint. Alege dintr-o selectie generoasa de fotografii impresionante, pictograme, fonturi, modele 3D si multe altele, pentru a aduce expresivitate in munca ta.

Microsoft 365 Personal

Creeaza continut personalizat de inalta calitate, care se potriveste stilului tau unic. Cu abonamentul Microsoft 365, poti alege dintr-o colectie tot mai mare de fotografii de calitate profesionala, ilustratii bazate pe vectori, clipuri video in bucla, fonturi si pictograme, care te ajuta sa mentii proiectele actuale si atragatoare.

Microsoft 365 Personal

Microsoft 365 Personal

Cu backupul pentru foldere OneDrive pe PC, poti sa faci backup pentru folderele Documente si Imagini de pe PC-ul tau Windows pe OneDrive, pentru ca acestea sa fie mereu protejate, actualizate si disponibile pe toate dispozitivele tale.

Seif personal este un folder protejat din cadrul OneDrive care poate fi accesat prin doua etape de verificare a identitatii. Acesta iti ofera un nivel suplimentar de protectie pentru cele mai importante fisiere.

 

 


Brand
Microsoft
Nr.dispozitive
1
Tip licenta
Valabilitate
1 an
Produse similare !

Nu au fost găsite recenzii